Tietoa meistä

G-Klassik Oy on suomalainen yritys, jonka kauneuden, terveyden ja hyvinvoinnin -toimialaan kuuluvat tuonti, jälleenmyynti ja verkkokauppa pääasiassa luonnollisiin kauneuden, terveyden ja hyvinvoinnin tuotteisiin erikoistuen. Olemme olleet edelläkävijänä useiden eri uutuustuotteiden tuonnissa Suomen markkinoille jo vuodesta 2011 lähtien, jolloin avasimme myös ensimmäisenä Suomessa yksinomaan luonnonkosmetiikkaan erikoistuneen kivijalkamyymälän Espoossa.

Aloitimme myös ensimmäisenä Suomessa jo vuonna 2011 alkuperäisten ja aitojen The Konjac Sponge Companyn Konjac Sponge ihonpuhdistussienten tuonnin Suomen markkinoille. Muut yritykset ovat tuoneet/markkinoineet Konjac Sponge sieniä (sekä alkuperäisiä, että ns. massatuotettuja halpis-versioita) uutuuksina vasta vuosista 2013-2014 lähtien. Eli pienestä koostamme huolimatta, olemme olleet alalla jo merkittävä edelläkävijä ja suunnannäyttäjä.

Oman tuontimme ansiosta valikoimissamme on maailmalla jo klassikoiksi muodostuneita tuotteita, kuten EGYPTIAN MAGIC hoitovoide, sekä muita mielenkiintoisia uutuuksia, joita ei ennen ole ollut Suomen markkinoilta saatavissa. EGYPTIAN MAGIC voiteen koostumus on 100 %:sesti luonnon tehoaineita - ei lainkaan lisättyä vettä, kemikaaleja, alkoholia, hajusteita, lisä- tai säilöntäaineita tms. Myymme vain 100 %:sesti aitoa ja alkuperäistä EGYPTIAN MAGIC voidetta ja myönnämme tuotteelle AINA valmistajan edellyttämän tyytyväisyystakuun, joka on 100 %.

Valikoimissamme on ollut myös jo vuodesta 2011 lähtien ihonhoidon hittituotteen maineen mediassa 2016 saavuttanut otsonoitu oliiviöljy, jota myös kauneusalan ammattilaisten taholta "ihmeöljyksi" tituleerataan - eikä suotta.

Oman tuontimme sekä myymiemme tuotteiden on läpäistävä sekä omat laajat tuotetestauksemme, että lisäksi erittäin tarkat laatuvaatimukset. Emme myy tuotteita, joille on suoritettu ns. "viherpesu" esimerkiksi hämärtämällä tuotteen massatuotanto- ja alkuperämaa todellista valmistusmaata ekologisempaan suuntaan.

Koska mielestämme itsehoito on kaiken A ja O, myös tuotevalikoimamme avulla pyrimme vahvistamaan jokaisen omaa kiinnostusta huolehtia aktiivisesti itse ihostaan, hyvinvoinnistaan ja terveydestään ongelmia ennalta ehkäisten.

Tarjoamme kysynnän mukaan vaihtuvin valikoimin myös muiden valmistajien/tuojien kauneuden, terveyden ja hyvinvoinnin tuotteita.

Luo kotisivut ilmaiseksi!